Senatorul liberal de Bacau Dragos Luchian a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu intentioneaza sa mai candideze la un nou mandat de parlamentar.

“Imi retrag candidatura de la un nou mandat. Imi asum in intregime pierderea alegerilor locale” – a spus Dragos Luchian.

El spune ca si-ar dori ca si ceilalti colegi parlamentari bacauani sa-i urmeze exemplul: “Daca dau dovada de intelepciune, vor renunta si ei la o noua candidatura”.

PUBLICITATE

“Organizatia PNL Bacau are suficenti oameni tineri pentru a da o noua fata clasei politice. Eu voi ramane membru PNL si voi sprijini, in continuare, demersurile partidului”, a mai spus Luchian.

El a demisionat, imediat dupa pierderea alegrilor, din functia de presedinte al organizatiei municipale Bacau a PNL. “Am fost acuzat ca am fost prea elegant in campania electorala, insa, daca ar fi s-o iau de la capat, as face la fel. In campania de la locale nu a fost o lupta de proiecte, au castigat cei care au lovit mai mult in administratia locala. Memoria colectiva a uitat ce s-a facut bun pana in 2012” – a explicat Luchian.

El se declara multumit ca a reusit sa impuna pe listele de la Consiliul local Bacau nume noi, care vor reusi sa faca Opozitie constructiva.

In ceea ce priveste mostenirea mandatului sau parlamentar, Luchian spune ca a fost un mandat onorabil, dar ca se putea si mai mult.

El a promis ca va semna o declaratie notariala prin care se angajeaza sa renunte la pensia speciala de parlamentar, deoarece aceasta i se pare imorala si a fost impotriva adoptarii ei de la inceput.

Conducerea locala a PNL nu a fost, inca, informata de decizia lui Dragos Luchian de a nu mai candida. El spune ca isi propusese sa anunte acest lucru in cadrul unei sedinte, care, insa, a fost amanata.

In ceea ce priveste zvonurile referitoare la o posibila candidatura a senatorului Vasile Nistor pe listele PNL, Dragos Luchian a anuntat ca, 100%, acesta nu va candida pe lista de la Bacau, nici pe locul unu, nici pe alt loc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Pacat.Un om cu mult bun simt .Nu ma astept la acelasi lucru de la Paler Ionel .Sunt din categorii total diferite : Luchian in linia eleganta promovata de vechii liberali bacauani , Paler in tonul adunaturii de scursuri din jurul lui Stavarache Romeo.
    Oricum pentru oameni de calibrul lui Luchian va exista viata si dupa etapa politica , este tanar si poate , cine stie ?,va veni timpul si pentru cei ca el.
    Succes in tot ceea ce ti-ai propus Dragos !

  2. PNL ul va defila cu datornici la curve ca Paler Ionel , cu fripturista de Tudorita Lungu , cu domnul Fechet ce are doctoratul in dat limbi la clanta, cu Nastase master in scuturat de scame si alte fete anoste si insipide .

LĂSAȚI UN MESAJ