Bacauanii care iubesc miscarea sunt asteptati la „Semimarathonul” organizat de Fundatia Comunitara Bacau, pe 27 septembrie, de la ora 17.00.

„Exista mai multe bucurii esentiale. Una dintre ele este cea a miscarii. Miscarea inseamna viata, inseamna sanatate. Miscarea poate aduce bucurie, iar bucuria se cere a fi impartasita. De aceea FC Bacau organizeaza Semimarathon-ul si o cursa populara, anterioara competitiei.”
Mihai Caprioara, coordonator (FOTO)

„Semimarathon Bacau”, editia 2015, se va desfasura pe un traseu de 21 de kilometri: Statuia lui Stefan cel Mare – Hotel „Decebal” – Pasaj – Centrul de Afaceri (4 x 5,25 km) si retur, la Statuia lui Stefan cel Mare, cu o bucla spre Primaria Bacau.

„Cursa populara” incepe la ora 16.00 si este dedicata echipelor: familii, prieteni, ONG-uri, cluburi, firme etc. Premiile vor consta in pachete oferite de sponsorii evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ