Bacauanii iubitori de miscare au alergat, duminica, 21 de kilometri, de la statuia lui Stefan cel Mare, situata in vecinatatea Parcului Trandafirilor, pâna la Centrul de Afaceri si inapoi.

Cei care i-au convins sa iasa din casa, intr-o dupa-amiaza de weekend, pe o vreme atât de rece si mohorâta au fost membrii Fundatiei Comunitare Bacau. „Semimarathon” – Editia 2015 a avut doua sectiuni: „Cursa Populara” si Semimaratonul propriu-zis.

Prima competetie a inceput la ora 16, iar a doua, de la ora 17. In cadrul semimaratonului s-au desfasurat doua probe: cursa individuala (21 km – masculin si feminin) si cursa pe echipe (2 x 10,5 km, 4 x 5,2 km).

PUBLICITATE

Competitia a avut drept scop constituirea Fondului „aCORDD pentru Bacau”. “CORDD este acronimul de la Comunitatea Oamenilor Responsabili pentru Dezvoltare Durabila, iar Fondul «aCORDD pentru Bacau» are ca scop stimularea si sustinerea initiativelor ce vizeaza direct orasul nostrul”, a explicat a explicat Mihai Caprioara, coordonatorul actiunii.

Fondul va fi folosit pentru a finanta proiectele care dezvolta atitudini civice si pentru a-i incuraja pe cei care au un comportament proactiv prin oferirea suportului financiar si organizational de care au nevoie.

+ Album foto Facebook

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ