Probabil ca nu exista subiect care sa fi incins atât de mult spiritele in oras cum a facut-o in ultimul an intersectia de la Colegiul Economic din Bacau. O simpla transformare a unei incrucisari de drumuri in sens giratoriu a luat proportii epice.

Daca va amintiti, intr-una din celebrele parodii din seria Naked Gun, unul din politistii prinsi intr-un schimb de focuri incepe sa monteze un pistol si-i tot adauga elemente pâna il transforma in tun. Cam la fel s-a intimplat si in intersectia de la Economic, unde au aparut tot felul de elemente noi fata de planul initial.

Numai trecerile de pietoni au fost mutate de vreo doua ori, facând victime printre copacii din zona, OZN-ul din centru pare fara cap si coada si este injurat de soferi pe motiv ca obstructioneaza vizibilitatea iar ultima gaselnita: semafoarele cu buton or fi ele bune, insa au fost puse in functiune fara un anunt prealabil.

PUBLICITATE

Macar o zi sa fi stat câte un politist comunitar lânga semafoare si sa distribuie pliante cu instructiuni. Sau sa le explice pietonilor sa nu se arunce cu capul inainte pe zebra, ca e rosu si daca vor sa se faca verde, sa apese pe buton.

Nimeni nu s-a nascut invatat si nu e o rusine sa ai nevoie de explicatii pentru o treaba. Acelasi lucru ar fi trebuit explicat si soferilor care treceau mai sa calce pietonii pentru ca se obisnuisera cu semafoarele inchise si nu au realizat ca acestea au fost puse in functiune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu fim calcati pe verde de un bezmetic european aflat in vacanta ..Verdele pentru pietoni e des incalcat de soferite de duminica care habar nu au ca sunt pe stop ..Pietoni debusolati asteapta minute in sir sa se faca verde .. cand afla de butonul de comanda pleaca rusinati si injura edilii din toti rarunchii .. Politia locala si serviciul circulatie ..vegheaza ..vegheaza .. vegheaza .. E un fel de priveghi … !!??

  2. Suntem singura tara din Europa, sa nu zic din lume, unde asa zisii pietoni cred ca pe la zebra este locul unde au voie sa sara in fata masinii cand doresc ei. In orice tara civilizata pietonii dau prioritate masinilor, chiar daca e zebra, zebra nu e altceva secat locul indicat pe unde sa traversezi, nu locul cumparat de mama pietonului pt el. Sunt unii dintre ei care vad ca vin masinile si se arunca pe zebra ca in piscina, de iti vine sa te dai jos din masina si sa ii dai cu capul de capota. Ne vom civiliza cand ne vom uni cu Norvegia…si mai vrem sa avem si un trafic fluent…cu asa pietoni niciodata !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ