Nou înființata grupare fotbalistică FC Dinamo Bacău nu pierde timpul. Până la crearea unei echipe de seniori care va activa din vară în campionatul Ligii a V-a, gruparea fondată de profesorii de educație fizică Remus Pozînârea, Bogdan Ghica și Mihai Voicu va face la sfârșitul acestei săptămâni primul pas.

Astfel, duminică, 2 aprilie, de la ora 12.00, FC Dinamo va organiza o acțiune de înscriere și de selecție pentru băieții născuți în anii 2005 și 2006.

Acțiunea se va desfășura la baza „Constantin Anghelache” (stadionul Letea). Taxa lunară pentru copiii care vor face parte din lotul lui FC Dinamo va fi de 120 de lei pentru minimum 12 antrenamente pe lună. Informații suplimentare pot fi oferite de prof. Bogdan Ghica (tel. 0746942543) și prof. Mihai Voicu (tel. 0744699850).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Plăteşti taxă să joci fotbal la categoria copii ? Cu 40 de ani în urmă, am început să joc fotbal la Petrolul Moineşti , iar când am mers la stadion am fost trimis la magazie la nea Huluță să-mi aleg echipamentul. Nici nu se punea problema să plătesc vreo taxă. Mă întreb cum vor accede în fotbal, copiii care fac parte din familiile sărace ?

  2. Nu ti-e rusine d-le Pozanarea de ceea ce faci????Dupa ce ai distrus tot fotbalul bacauan impreuna cu nasul tau GOIAN acum vrei sa pari tu interesant ca poti ajuta copiii sa ajunga fotbalisti…cu 120 lei pe luna!!!!RUSINE!!!Si prosti vor fi parintii aia care-si vor aduce copiii sa-i “antrenezi” tu…..

LĂSAȚI UN MESAJ