Luni, 25 ianuarie a.c. a fost inaugurat în comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, sediul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. Inaugurarea acestuia s-a facut intr-un cadru festiv unde a avut loc şi un ceremonial militar religios.

Onoarea de a tăia panglica inaugurală a revenit invitaţilor la acest eveniment, Constantin Dorian Pocovnicu, prefectul judetului Bacău şi Ion Pravăţ, primarul comunei Valea Seacă. La eveniment au fost prezenţi şi domnul chestor de poliţie Vasile Oprişan, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, comisar şef Adrian Tuluc, şeful Poliţiei Municipiului Bacău, dar şi cetăţeni ai comunei Valea Seacă.

Mutarea în acest sediu s-a realizat cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Valea Seacă, prin atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu de 85 mp. Noul sediu se află situat în centrul comunei, pe strada Principală, chiar lângă primărie.

Jandarmii acţionează zilnic în această comună şi în celelalte comune limitrofe sau aflate în apropiere pentru menţinerea unui climat de linişte, siguranţa cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în mediul rural.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii ii pot apela direct sau NON-STOP prin numărul unic de urgenţe 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Este bine, sau chiar f bine. De ce ? Pentru că în această comuna 32% sunt rromi, adcă țigani.
  Se produc furturi ziua în amiaza mare. Furturi comise de țigani. Romanii au devenit spărgători de elită, ei comit asemenea infracțiuni numai noaptea. Poliția din comună, trei la număr; are alte preocupări, probabil. Am să vin doar cu un singur exemplu : – în perioada 16 dec 2014 -15 ian 2015, pe un interval de aprox 1,5km, au fost comise 11 (unsprezece) spargeri de locuințe.
  Deși a trecut mai bine de un an poliția nu a găsit măcar un infractor.
  Oare i-a căutat ??? Eu cred că pe unii tineri infractori polițiștii din această comună îi știu, îi cunosc.
  La ”radio-șanț” se vorbeste că ”organul șef” îi folosește pe infractori, ca drept pedeapsă, la muncile din gospodăria proprie, la ferma de vaci, ca să nu-i ”dea în gat”.
  Nu ai la cine să te plangi, sau o faci în zadar.

 2. Felicitari ptr primarul din Valea Seaca care inca o data a dat dovada ca atunci cand te intereseaza comunitatea pe care o pastoresti ai si rezultate, adica le-a suflat autoritatilor locale din Sascut jandarmii si i-a dus la Valea Seaca. De ce ? Pentru ca este preocupat de ordinea si linistea din comuna sa.

  • La Sascut jandarmii nu aveau suficient spatiu pentru activitati. Erau intr-o incapere din sediul politiei. Oricum, jandarmii actioneaza zonal asa ca si Sascutul este in siguranta.

 3. Mai oameni buni ce societate am ajuns de jumatate din populatie pazeste cealalta jumatate. De cine??? Pe vremea impuscatului fiecare comuna avea 2-3 militieni si nu erau atatea crime,furturi si violuri.Cine Dumnezeu mai produce ca toata lumea pazeste cate ceva.Cuza si Vlad Tepes mergeau printre oameni fara garzi si girofare iar acum si cel mai mic limbric are coloana oficiala.De s-ar intoarce Ceausescu sa vada tara ar da conducerea in judecata la Cedo ca l-au acuzat ca avea securitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ