Luni, 6 februarie, de la ora 14 Consiliul Local Onești se întrunește într-o ședință extraordinară pe a cărei ordine de zi figurează doar trei proiecte de hotărâre.

Primul este cel privind  modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local  nr.12  din 19  ianuarie  2017, care stabilește completarea  Actului  Constitutiv  al  S.C.  Apă Municipal  S.A.  Onești  și   aprobarea   modelului  de  contract  de mandat  pentru membrii Consiliului de Administrație a acestei firme.  

Pe ordinea de zi a ședinței se mai află indreptarea unei erori materiale din cuprinsul  Hotararii Consiliului  Local nr.185 / 24 decembrie 2016 privind stabilirea impozitelor si  taxelor locale si alte taxe asimilate acestora aplicabile  incepând  cu  anul 2017  în  Onești  și prezentarea  situației   Serviciului   public  de  apă  și  de  canalizare   din municipiu.

PUBLICITATE

La o lună de la preluarea acestuia de către SC Direcția Domeniului Public și Privat (SC DPP), s-a constatat că pierderile tehnologice  au fost de 71 la sută, fapt ce face ca pierderile financiare să fie de 577 000 lei.

Intr-o asemenea situație SC DPP Onești nu mai furnizează apă rece locuitorilor municipiului după ora 21, pentru a putea idendifica  și înlătura pierderile din rețea. De asemenea, la nivelul municipiului Onești se vorbește de formarea unei  comisii de control pentru depistarea furturilor de apă și sesizarea organelor de anchetă penală.   Ion Moraru


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ