Anuntata cu numai o zi inainte pe site-ul Primariei Bacau, intrunirea de vineri a Consiliului Local s-a numit “sedinta de indata”, si nu extraordinara simpla, caz in care ar fi trebuit anuntata cu trei zile inainte.

Radu Ababei, viceprimar, a explicat ca sedinta era necesara pentru a aproba suma destinata organizarii Festivalului “Arlekin”, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.

Cea de a XX-a editie a festivalului va cuprinde actiuni in Parcul Cancicov si un cros olimpic in centrul orasului. Contributia Primariei Bacau este de 49.000 de lei.

PUBLICITATE

Al doilea proiect de pe ordinea de zi a vizat participarea municipiului Bacau, ca partener, la organizarea actiunilor dedicate Zilei Rezervistului Militar, care vor avea loc in acest week-end.

Sprijinul solicitat de Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi – Filiala Bacau a fost de 5.000 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ