Consiliul Local Onesti se întruneste în sedinta ordinara miercuri, 20 ianuarie, pe ordinea de zi fiind nu mai putin de 15 proiecte de hotarâre. Sedinta se va deschide cu aprobarea modului de utilizare a excendentului bugetar din anul 2015 din sectiunea functionare si a acoperirii definitive a deficitului sectiunii de dezvoltare la Spitalul Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onesti.

Consilierii vor hotari si aprobarea tarifelor pentru serviciile de administrare a domeniului public si privat practicate de SC Domeniu Public si Privat Onesti SA si a proiectului retelei scolare a municipiului Onesti pentru anul scolar 2016-2017.

Doua proiecte de hotarâre de pe ordinea de zi a acestei sedinte vin in sprijinul onestenilor ce doresc sa beneficieze de locuinte aflate in administrarea municipiului precum si de refacerea infrastructurii mai multor strazi.

PUBLICITATE

Astfel, se va dezbate aprobarea criteriilor de repartizare a locuintelor aflate în administrarea municipiului Onesti si actualizarea documentatiilor si a indicatorilor tehnico-economici pentru investitiile „Refacere infrastructura strazi în cartierele Buhoci, 6 Martie si Cuciur din municipiul Onesti” si „Modernizare strazi în cartierele Slobozia si Belci, municipiul Onesti, judetul Bacau – Etapa I, strazi în cartierul Belci”.

Un lucru deosebit al sedintei din 20 ianuarie este dat de faptul ca alesii locali onesteni trebuie sa se pronunte pentru solutionarea unor plângeri ce au in vizor abrogarea Hotarârii Consiliului Local nr. 97 din 25 octombrie 2012 privind aprobarea ajustarii tarifelor la colectarea gunoiului menajer si stabilirea impozitelor si taxelor locale si alte taxe asimilate acestora aplicabile incepând cu anul 2016 în municipiul Onesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ