S-a purtat stilul parizian la Balul Bobocilor „Ferdinand I” 2019, stilul natural, dar strălucitor, în același timp, în care nostalgia unor vremuri șic a fost estompată de energia și entuziasmul tinerilor exuberanți ai zilelor noastre.

Pornind de la citatele avangardiste ale celebrei creatoare de modă Coco Chanel, „pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit”, cele 9 perechi de boboci care s-au întrecut pentru titlul de Miss și Mister au încercat să se evidențieze în probele cu ținutele de zi și de seară, dar, mai ales, în proba de talent artistic, unde unii dintre ei au reușit să impresioneze publicul cu vocea, cu monologuri, sketch-uri sau improvizații de stand up comedy, cu dansurile bine executate sau cu interpretări profesioniste la pian. Pretextul probei surpriză a fost Moulin Rouge-Roata provocărilor, care i-a pus pe boboci în situații creative, amuzante și originale.

Balul bobocilor a fost organizat de clasa a XII-a D, sub coordonarea dirigintei, prof. Cristina Sichim. Tematica aleasă s-a distins foarte clar in programul serii, prin proba de modă, unde au defilat 21 perechi de tineri șarmanți, dar spectaculoase au fost decorațiunile tematice care au dat strălucire sălii Teatrului de Vară. Un alt element inedit a fost prezentarea balului, asigurată de elevi Miss și Mister din anii anteriori (Ioana Savin, Roxana Mihăilă și Vlad Corobană) care au antrenat publicul în această călătorie spre universul modei pariziene.

Miss Boboc „Ferdinand I” 2019 aleasă de juriu este eleva Andreea Rugină, care a primit și premiul de popularitate, prin votul electronic al publicului. „Multumesc părinților, prietenilor și organizatorilor pentru această seară frumoasă, pentru susținere și surpriza imensă de a fi în această poziție” , a declarat ea, cu lacrimi de bucurie în ochi. Titlul de Mister i-a revenit lui Codrin Cioinac. La poziția Mister Popularitate votul suprem i-a aparținut lui Matei Laslău.

Prof.dr Nicoleta Zărnescu, director adjunct

Foto: Petru EșanuPUBLICITATE