Clasa Pufo a dat si "Sportivul Anului", in persoana lui Mihai Suteanu.

Sâmbata, la restaurantul „Monza” din cadrul circuitului bacauan „Speed Park” au fost premiati campionii kartingului românesc in 2015

Cadere de cortina peste sezonul intern al kartingului românesc. Finalul a fost asigurat de Cupa României, care a reunit sâmbata si duminica, pe circuitul “Speed Park” din Bacau, cei mai buni piloti din FRK si FRAS. Pe lânga Cupa României, circuitul bacauan a gazduit, insa, si un alt eveniment de top: Gala Kartingului Românesc.

Desfasurata sâmbata seara, la restaurantul “Monza” din cadrul “Speed Park”, manifestarea a prilejuit premierea, de catre Federatia Româna de Karting, a campionilor nationali in 2015. “Este pentru prima data când aceasta Gala are loc in provincie, cu ocazia unei competitii de final, iar Bacaul s-a dovedit, ca intotdeauna, gazda buna”, a declarat presedintele FRK, Lucian Stefan.

PUBLICITATE

“Pentru noi, gazduirea unui astfel de eveniment constituie o mare bucurie. Mai ales ca, de-a lungul anilor, Bacaul a dat kartingului românesc, dar si celui international adevarati campioni precum Doru Sechelariu si Denis Marcu. Speram sa continuam traditia si in planul rezultatelor”, a precizat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

Andrei Carcea, incadrat de Dima Bortov si Eduard Nunu spera ca anul viitor sa fie cel mai bun pilot român al FRK
Andrei Carcea, incadrat de Dima Bortov si Eduard Nunu spera ca anul viitor sa fie cel mai bun pilot român al FRK

Pilotul anului a fost desemnat constanteanul Mihai Suteanu (Tomis Kart), care a totalizat 165 de puncte la clasa Pufo. Campionul clasei Mini, Andrei Carcea (BRT) i-a aruncat, insa, inca de pe acum manusa: “Anul viitor, doresc sa cuceresc eu titlul de «Sportivul Anului»”. Antrenorul lui Carcea, Dima Bortov considera ca elevul sau se va putea impune in viitor si la cursele din afara României: “Andi are toate sansele de a deveni un campion si pe plan international. Totul este sa-si stapâneasca temperamentul vulcanic”.

Cel mai amuzant moment al Galei Kartingului Românesc a fost asigurat de fostul director tehnic al Selenei Motor Sport, Vladimir Bortov, care, dupa premierea clasei Mini, a tinut sa ofere echipei JMS Performance o cutie plina cu biscuiti “Eugenia”: “Sa va ajunga pe durata iernii, astfel incât sa abordati sezonul de primavara cu forte sporite”, a sunat mesajul lui Vova Bortov, care a fost primit cu aplauze si urale de cei peste 100 de invitati prezenti la Gala de la “Speed Park”.

Laureatii Galei Karting Românesc 2015:
Promo BB: Denisa Muresan (Real Racing). Pufo: Mihai Suteanu (Tomis Kart). Mini: Andrei Carcea (BRT). KFJ: Daniel Vasile (Real Racing). KZ2: Aldrin Opran (JMS Performance).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ