Se vede finala!

Stiinta Bacau- CSM Tirgoviste 3-1 (22, -24, 7, 19)

3

Stiinta continua sa-si incinte fanii in acest sezon. Gruparea bacuana este cu un pas in finala Cupei Rominiei! Pentru a face si al doilea pas, studentele trebuie sa ia doua seturi, la Tirgoviste, pe 1 februarie, in returul semifinalei cu CSM.

Ajunge chiar si un set, insa acela trebuie sa fie de…aur. Deocamdata, bacauancele se bucura de superba victorie repurtata miercuri seara, in prima mansa a semifinaleu, cu scorul de 3-1 (22, -24, 7, 19). “Inca nu suntem calificati, dar important este ca am facut un meci bun acasa. Cred ca diferenta au facut-o serviciul si forta psihica a grfupului”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a sintetizat perfect jocul tur cu CSM Tirgoviste:

“Cine nu a fost in aceasta seara la sala, a avut ce pierde”. Intr-adevar, absentii au pierdut un super-joc. Si o super-Stiinta, care o invinge pentru a doua oara in acest sezon pe CSM Tirgoviste, dupa ce s-a impus si in toamna, in turul de campionat. De data aceasta, insa, Stiinta s-a intrecut pe sine. Scotind executii fantastice din palarie si solutii miraculoase de pe banca de rezerve. Servind excelent si blocind necrutator. Uitind ca a pierdut-o in aceasta iarna pe Zarkova si redescoperind-o pe Otasevic. Jucind ca o mare campioana in special in momentele cheie.

PUBLICITATE

Astfel a fost posibil ca bacauancele sa revina in primul set de la 13-18 la 22-21. Introducerea Crinei Baltatu, care a punctat pentru 15-18 si a Sabinei Miclea, care blocat eficient pe final de set a permis gazdelor sa se impuna cu 25-22. In actul secund, Stiinta a clacat, desi a condus cu 24-23. Avind in Colar principala gura de foc, oaspetele au intors setul: 26-24.

Nu insa si meciul! Partialul al treilea a fost de poveste. Cu Stiinta asfaltindu-si pur si simplu partenera de intrecere: 25-7! Da, da, set cistigat la sapte! CSM Tirgoviste s-a ridicat de pe jos in actul al patrulea (11-6, 16-12), insa a fost din nou nimicita de Stiinta, care, dupa ce si-a egalat adversara la 17-17, nu i-a mai dat nicio sansa, arhivind setul la 19 pe un as al Crinei Baltatu. Ce meci! Si ce echipa; una care vede cu ochiul liber finala Cupei!

Stiinta: Zburova (Baltatu, Filipas), Rogojinaru (I. Radu), Cazacu, Otasevic, Fales, Perovic (Miclea), Albu-libero.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. meci frumos,cu atitudine.finala e departe…Targoviste au jucatoare bune,nu au jucat Derisilo,Klisura…va fi mult mai greu…felicitari Fetelor ! Hai Stiinta !

LĂSAȚI UN MESAJ