Mai multe asociatii de locatari din municipiul Bacau vor ramâne fara apa potabila incepând de astazi, 15 martie, ca urmare a neachitarii unor facturi mai vechi de 30 de zile.

Masura va fi aplicata de Compania Regionala de Apa dupa repetate somatii de plata emise catre datornici, la care acestia nu au raspuns.

Sunt vizate urmatoarele asociatii: Asociatia de proprietari 1, cu sediul in strada Marasesti 10/E, Asociatia de proprietari 66, cu sediul in strada Orizontului 4/A/4, Asociatia de proprietari 76 Mircea Eliade, cu sediul in strada Lalelelor 6/C, Asociatia de proprietari 9 Mai 82 B, cu sediul in strada 9 Mai 82/B, Asociatia de proprietari Ghioceilor 29, cu sediul in strada Lalelelor 6/C, Asociatia de proprietari Milcov 8, cu sediul in strada Milcov 8/40.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ