Pe 26 iunie 2014, bacauanii pot asista la ceremonialul militar si religios organizat in Piata Tricolorului cu ocazia sarbatoririi Zilei Drapelului. La acest eveniment au fost invitati reprezentanti ai unor institutii civile, militare si religioase, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere.

Incepand cu ora 12, militarii din Garnizoana Bacau participa la ceremonia publica de inaltare a Drapelului National.

“Evenimentul debuteaza cu raportul catre prefect al comandantului Garnizoanei, urmat de salutul cu raspuns catre militari, aducerea drapelului de lupta, alocutiuni din partea autoritatilor locale si centrale, respectiv a comandantului Garnizoanei Bacau, dupa care va avea loc un ceremonial religios, moment in care va fi sfintit drapelul.

PUBLICITATE

Dupa acest ceremonial, drapelul va fi inaltat pe catarg, iar manifestarea se va incheia cu defilarea militarilor din Garnizoana Bacau”, a declarat mr. Marcel Balan, comandantul Comenduirii Garnizoanei Bacau.

Ziua Drapelului National a fost proclamata prin Legea nr. 96/1998 si se sarbatoreste in fiecare an la data de 26 iunie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ