E.ON Energie România S.A. actualizeaza în aceasta perioada contractele clientilor beneficiari de tarif social, conform Ordinului ANRE nr.38/2005 pentru aprobarea Procedurii privind conditiile si modul de acordare a tarifului social pentru consumatorii casnici de energie electrica, cu modificarile si completarile ulterioare.

„Tariful social se acorda numai pentru consumul realizat de consumatorul casnic la locul de consum care este domiciliul stabil al acestuia, în conditiile în care consumatorul casnic solicita aplicarea tarifului social si are un venit mediu lunar pe membru de familie mai mic ori egal cu salariul minim pe economie, stabilit prin hotarâre a Guvernului.“
Corneliu Zait, purtatorul de cuvânt al E.ON

Consumatorii casnici care îndeplinesc conditiile mentionate anterior trebuie sa prezinte pentru actualizarea contractelor urmatoarele documente: o copie a actului de identitate din care sa rezulte adresa domiciliului stabil; o cerere de acordare a tarifului social; o declaratie pe proprie raspundere privind venitul mediu pe membru de familie pentru persoanele care au venituri, însotita de documente justificative (cupon de pensie, adeverinte de venit etc.).

PUBLICITATE

Persoanele care nu înregistreaza venituri vor prezenta o declaratie, semnata si validata de Primaria localitatii de resedinta. De mentionat faptul ca, declaratia pe proprie raspundere, privind venitul mediu pe membru de familie, are valabilitate de 12 luni. În cazul în care nu mai îndeplinesc conditiile de acordare a tarifului social, consumatorii casnici au obligatia de a comunica în scris furnizorului acest fapt, în termen de 5 zile lucratoare de la data la care a survenit neîndeplinirea conditiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ