Viceprimarul Dragos Stefan

Ideea înlocuirii viceprimarului Dragoș Ștefan a fost repusă pe tapet, la ședința de vineri a Consiliului Local Bacău fiind programat votul pe această tema, după ce proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a ședinței trecute.

În esență, acuzațiile la adresa viceprimarului au rămas aceleași: faptul că nu a votat anumite proiecte inițiate de PSD, că a făcut interpelări și că ar fi menținut relații conflictuale cu directorii din subordinea sa.

La acestea se mai adaugă „descoperirea” unor nereguli în structurile coordonate de viceprimar, în special în cadrul locuințelor ANL, unde i se impută faptul că locuințele rămase libere nu s-ar fi repartizat imediat unor alte persoane, fapt ce ar fi dus la acumularea unor debite.

Propunerea de revocare a viceprimarului Dragoș Ștefan este semnată de toți consilierii PSD plus primarul Cosmin Necula.

PNL a anunțat, deja, că se va abține de la vot, însă aritmetica ne spune că nu ar trebui să ne așteptăm la surprize. Se vehiculează ideea că în locul lui Dragoș Ștefan va fi ales Gheorghe Huluță, colegul său de partid, ALDE fiind în alianță cu PSD și PMP în Consiliul Local Bacău.

Alte articole