Angajatii Thermoenergy lucrau de zor joi la remedierea avarei aparute in reteaua de termoficare. O spartura, i-a lasat de câteva zile fara apa calda si caldura, pe consumatorii din zona.

Muncitorii preconizau ca lucrarea va fi terminata in câteva ore, iar cele 89 de apartamente racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic vor primi din nou apa calda si caldura.

Echipa de interventie lucre aproape de intersectia Central Plaza, iar muncitorii scosesera deja conducta avariata si pregateau noile racorduri.

PUBLICITATE

Unul taia, altul suda, altul vopsea cu grund, un altul era in sant si tot acest tablou in miscare arata ca lucrurile se indreapta in directia buna.

Consumatorii din cartierul Cornisa spun ca nu apa calda sI caldura de sâmbata trecuta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. THERMOENERGY – O ADUNATURA DE BETIVI, MINCINOSTI, INCOMPETENTI, OBRAZNICI! SPER DIN TOT SUFLETUL SA AJUNGA TOTI BACAUANII SA AIBA CENTRALE DE APARTAMENT SA VA RUGATI DE OAMENI SA VINA LA VOI SI SA NU MAI AIBA NIMENI NEVOIE DE SERVICIILE VOASTRE! M-AM SATURAT DE CET, THERMOENERGY SAU CUM VA MAI CHEMATI CA SUNTETI ACEIASI INCOMPETENTI. AVETI URA PE OAMENII CARE VA PLATESC SALARIILE. VA PLACE SA II TINETI ON FRIG, FARA CONDITII!

LĂSAȚI UN MESAJ