FOTO: Ghioc Madalin

Unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Bacău, celebrul “La Irina” se redeschide luni, 17 iulie.

Irina Popa a făcut istorie cu restaurantul său. Poziţionat strategic, chiar în faţa Palatului Administrativ, fast-foodul a dovedit că există un vad foarte bune în zonă. Ulterior, după “Irina”, au venit în zona Sister’s Grill, Vikings, Gio sau Luca, dar nicăieri nu era aglomeraţia de la Irina.

Fast-foodul s-a închis la începutul acestui an, motivul fiind legat, se pare, de problema autorizaţiilor de funcţionare a unităţilor comerciale în imobilele cu bulină roşie, problema care a afectat întreaga zonă centrală a Bacăului.

PUBLICITATE

Însă, după luni de zile, Irina se redeschide, de data asta în staţia de autobuz de la BCR, în apropiere de Liceul Sportiv.

Deşi echipa restaurantului numără deja şase persoane, Irina Popa spune că mai are nevoie de angajaţi: ajutor de bucătar, casier, femeie de serviciu, locuri de muncă “bine plătite”, după cum spune patroana.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Sanatoasa?
  Ce poate fi sanatos in fast-food? Cartofii prajiti in ulei rancezit de zile bune, ketchp-ul la galeata, maioneaza plina de E-uri?
  Sa aveti pofta!
  Farmaciile si doctorii prospera!

 2. Am intrebat cat dureaza sa-mi faca 2 portii de Kebab….raspunsul 30 de minute ….fara suparare dar e exagerat(poate atunci fugareau porcul prin curte sa-l prinda).Vai de voi

 3. Normal ca nu era la Sister’s grill aglomeratia de la Irina. Doar cine vrea o shaorma cu branza feta si sos tzatziki cand poti manca o lipie umpluta cu carne, cartofi in ulei neschimbat si sosuri din tuburi de ketschup si maioneza cu gust sintetic?

  • hai, te rog. Am renuntat sa mananc la Sister’s Gril acum cativa ani, dupa ce am gustat din ciorba radauteana comandata si care avea gust de zoaie afumate.

 4. Ultima data la Irina in “pod” vara era o caldura numai buna de murit, plus ca am primit un meniu afumat (asta nu se pune ca a fost doar unul intre multe altele de calitate). Dupa ce s-a “umplut de bani” a uitat sa faca curatenie in locul in care mananca lumea. Adio Irina. Mare pacat.

LĂSAȚI UN MESAJ