Vasile Tescaru a motivat ca vrea sa se implice in campania electorala in judet si drept urmare isi va relua mandatul de consilier local simplu.

Grupul consilierilor liberali a convenit ca singura propunere de viceprimar sa fie Ilie Birzu. Numele acestuia a fost vehiculat de mai multe ori pentru preluarea acestui mandat, dar pâna acum n-a fost cu noroc.

„Ma onoreaza propunerea colegilor si va fi validata, daca nu apar alte probleme, la urmatoarea sedinta de consiliu”, a declarat Ilie Birzu. Acesta va face echipa, in continuare, cu viceprimarul Radu Ababei.

PUBLICITATE

Vasile Tescaru a fost viceprimar din ianuarie 2013 si din iulie 2014, timp de sapte luni, a avut atributii de primar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  • oricum sunteti filati toti cu telefoanele ascultate si urmariti pas cu pas. Sunteti asa de prosti ca nu va dati seama. Chiar si cel mai bun prieten al vostru care il credeti va poate turna. Nici nu stiti ce va asteapta. Ai mare dreptate robert_olandezu. Ii asteapta vremuri grele

 1. mi se pare mie ori stavarake isi pregateste terenul pentru un nou mandat?de remarcat cca ascensiunea acestui neica nimeni de teskariu i se datoreaza lui stavarake.
  recomandarea mea ar fi ca acesti infractori,incompetenti si parveniti sa dispara naibii odata pentru totdeauna

 2. stai linistit ca nu plange nimeni si nu stiu cum te vei implica in campanie electorala ca daca vii la usa mea curge nasul ca ai facut Milcovul praf tu cu echipa ta. Am bagat 800 ron in masina cu bucse,pivoti si planetare

 3. Bravo Domnule TESCARU!!!’
  A-ti ajuns la o concluzie fericita,caci si asa erati in plus,adica Nulitate;
  Dar daca va implicati in Campamia Electorala Precis o sa aveti sanse sa Invatati ceva:
  Serviciu nu se face la un Sprit,mai trebuie sa si transpiri putin.
  Cat despre domnul Barzu,,sincer imi pare rau,Este prea tarziu ca sa mai indrepta-ti ceva.;
  caci vin ALEGERILE peste noi.

 4. Este o rusine ca barzu ilie a ajuns viceprimar. Acest “plimba mapa” nu are meserie, nu are servici, dar va conduce orasul. De acum, nici macar in soapta sa nu mai spunem ca suntem bacaoani.

 5. niste hoti de la un capat la altul. Trebuie echipa noua si tanara in primaria Bacau si fara antecedente penale si care sa-si doreasca sa faca treaba corect si cinstit.

LĂSAȚI UN MESAJ