Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Bacău organizează la sfârșitul acestei săptămâni un nou târg de adopții pentru câinii din adăpost.

Evenimentul se va derula sâmbătă, 3 iunie, de la ora 10.00 la locul de joacă destinat animalelor de companie din Parcul Cancicov, „Cuțodrom” cum este denumit de iubitorii de animale.

Târgul de adopții se află la cea de-a doua ediție, după cea din luna aprilie, și își propune să aducă în fața celor care doresc să adopte un animal 10 căței de talie mică.

PUBLICITATE

Doritorii de adopții de câini de talie mare sunt așteptați la adăpost de unde pot „înfia” câini din mai multe rase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Cum poti “infia” un caine? Un copil poate fi infiat desi nu intereseaza pe nimeni o campanie de infiere a copiilor abandonati. Vom creste caini in loc de copii dar vom avea si un viitor pe masura a ce crestem.

  • Bai oameni buni, nu mai comparati crescutul unui caine cu cresctul unui copil? Ai senzatia ca un copil creste cu 10 kg de hrana uscata? Copilul are nevoie de stabilitate, educatie, de un model in viata.
   Cum dracu comparati una cu alta? Cainii astia abandonati nu au aparut ca iarba dupa ploaie, tot oamenii sunt de vina.
   Din cauza unor astfel de mentalitati se duce dracului societatea noastra, nu suntem in stare sa ne mobilizam si sa gestionam. Numai stati si asteptati sa va rezolve altii problemele.

   • Dinule, tu esti, mah? Nu trebuia sa fii prin oras la strans cainii pentru a fi dati spre adoptie? Bacauanii nici nu ar trebui sa mearga special la acest targ de adoptie, e suficient sa mearga prin oras si pot adopta la fiecare 100m cate-un caine.

 2. Acei care adopta un catel sal ingrijeasca in propria proprietate nu sal lase liber pe stazi am vazut zilele trecute o doamna care hranea niste catei in aproprierea bazinului de inot unde sunt foarte multi copi care se joaca in parculetu de linga sala sportului Eu iam atras respectos atentia ca este interzis sa hraneasca catei pe domeniu public iar dumneaei mia spus ca sunt catei pe care ia adoptat si are voe sai hraneasca Din acele anumale adoptate si lasate pe strada sunt foarte multe bolnave asa caiubitori de catei sa aiba grija sa le trateze nu sa le lase sa sechinue pe strada

LĂSAȚI UN MESAJ