Victor Salomia vrea sa aiba un grad de ocupare de suta la suta/Foto: Ramona Ionescu

– costul de intretinere pe asistat se vrea majorat cu 10 la suta

Conducerea Centrului social de ingrijire pentru persoane vârstnice din Bacau, cunoscut drept “Caminul de batrâni” va propune in prima sedinta a Consilului Local majorarea costului de intretinere pe asistat cu 10 la suta. Propunerea de majorarea tarifelor are la baza costurile din anul 2015. In prezent, din cele 210 locuri disponibile, sunt ocupate 201.

Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de Caminul de batrani situat pe Aleea Ghioceilor, trebuie sa aiba domiciliul in Bacau, sa fi implinit 65 de ani, iar cei care se deplaseaza, sa nu sufere de boli psihice. Consilul Local Bacau suporta costurile pentru cei care nu au niciun venit, iar pensionarilor li se percepe o taxa de 60 la suta din venitul lunar, urmând ca diferenta sa o suporte apartinatorii, in functie de caz.

PUBLICITATE

“Cheltuielile au crescut o data cu gradul de ocupare. Au crescut costurile cu materialele de incontinenta, utilitatile si implicit, numarul de persoane. In functie de bugetul aprobat, o sa putem trasa si prioritatile anului 2016”, declara Victor Salomia, directorul institutiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ