11 decembrie 2023
ActualitateSe întâmplă în Bacău: Frate și soră, amendați cu 1.000 de lei...

Se întâmplă în Bacău: Frate și soră, amendați cu 1.000 de lei pentru că s-au înjurat și amenințat reciproc

Femeia primise ordin de restricție și nu avea voie să se apropie de fratele său

În data de 29 august a.c., autoritățile din Bacău au fost alertate cu privire la o încălcare a ordinului de protecție provizoriu, conform informațiilor furnizate de către poliția Secției 2 Poliție Bacău.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, rezident local, a contactat serviciul de urgență 112 pentru a raporta că sora sa, în vârstă de 49 de ani, a încălcat restricțiile impuse prin acest ordin.Evenimentul a avut loc în parcarea unui magazin de pe strada Nicu Enea din municipiul Bacău, unde cei doi se aflau în preajma unul celuilalt.

Conform ordinului de protecție provizoriu, sora trebuia să mențină o distanță de minim 5 metri față de bărbatul care a făcut sesizarea. În urma intervenției polițiștilor, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu. Cercetările sunt în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului.

Pe lângă aspectele legale, autoritățile au luat măsuri și în ceea ce privește sancționarea celor două persoane implicate. Atât bărbatul, cât și sora sa, au fost sancționați contravențional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Motivul acestei sancțiuni se datorează unor comportamente inadecvate constatate în timpul intervenției poliției, inclusiv adresarea reciprocă cu cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri