Consilierii judeteni se intâlnesc luni, de la ora 11, in sala mare a Palatului Administrativ pentru a dezbate proiectele lunii aprilie. Alesii vor vota criteriile de performanta ale Consiliului de Administratie de la Aeroportul Bacau, acordarea “Premiului de Excelenta” preotului Gabriel Ichim-Radu, presedintele Asociatiei Copiilor Surzi din România, vacantarea mandatului de consilier al lui Gabriel Bostan si validarea mandatului Lilianei Mereacre, contractarea unei finantari de 20 de milioane.

Patru dintre proiecte au legatura cu Sistemul integrat de management al deseurilor solide din judet: modul in care va fi gestionata temporar Celula II, restituirea terenurilor luate in administrare de CJ Bacau pentru inchiderea gropilor neconforme, trecerea in domeniul public a bunurilor realizate in cadrul aceluiasi proiect si infiintarea Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deseurilor in Judetul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ș-apăi ! ……… dar ” Serviciul Public de Management a Combatere a Hotiei ” , cand se infiinteaza ? Ala nu-i al lor , pentru ca ei care infiinteaza aceste facaturi nu au stiinta ca ar exusta asa ceva .
    Mi-e teama ca nu cumva sa se amestececat de curand deseurile cu frauda -siz hotie .

LĂSAȚI UN MESAJ