CSSM Bacau intentioneaza sa strânga legatura cu fanii prin crearea unei asociatii de profil

Nou infiintata CSSM Bacau are un obiectiv precis: promovarea in Liga Nationala la finalul sezonului 2015-2016. Acesta nu este insa singurul target al echipei care si-a inceput pregatirile luni, sub comanda lui Bogdan Voica. Divizionara A bacauana si-a propus, totodata, readucerea fanilor la Sala Sporturilor, in conditiile in care colapsul Stiintei Municipal Dedeman a provocat o serioasa fractura si la nivel de tribuna.

De altfel, luni, la reunirea lotului CSSM, marea majoritate a jucatorilor au avut câte un mesaj de transmis catre publicul bacauan. De la nou venitii Florin Ciubotariu si Alex Juverdianu si pâna la juniorii Ionut Broasca si Dragos Hantaru, fara a-i uita pe unicii “supravietuitori” ai Stiintei MD, Raducu Tamas si Alin Câmpan.

PUBLICITATE

“Poate ca la inceput, numarul spectatorilor va fi ceva mai redus, ceea ce e explicabil prin faptul ca vorbim de o noua echipa si de Divizia A. Sunt convins, insa, ca victoriile vor aduce lumea la sala, mai ales ca publicul bacauan iubeste handbalul”, suna mesajul foarte matur al juniorului Ionut Broasca. Pentru ca legatura dintre echipa si sustinatorii din tribune sa fie una cât mai strânsa, managerul CSSM, Gabriel Armanu ia in calcul infiintarea unei Ligi a Suporterilor.

“De mai multa vreme m-am gândit la o asemenea structura, pe care o voi supune atentiei suporterilor bacauani. Eu cred ca propunerea va gasi un ecou favorabil in rândul publicului”, a declarat Armanu, care a detaliat si modul in care vor fi folositi banii strânsi din cotizatii: “Dupa meciuri, cotizantii pot sta timp de 20-30 de minute cu jucatorii intr-un spatiu special amenajat de club la sala, consumând un suc sau o cafea si discutând despre joc cu favoritii lor. Cu acest prilej, vor fi si sesiuni foto si de autografe.

In functie de cuantumul cotizatiei, un spectator isi poate asigura un loc anume in sala pe toata durata campionatului. De asemenea, din banii strânsi se pot acoperi si cheltuielile de deplasare ale suporterilor la meciurile externe. Se pot face foarte multe lucruri daca va fi infiintata o Liga a Suporterilor”. Prin urmare, portile unei astfel de colaborari sunt larg deschise: sa vina fanii! Cât mai multi!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. De cate ori s.a incercat……am si uitat….salutam aceasta propunere a manegerului Gabi Armanu si vom participa eventual la o intalnire intre reprezentantii suporterilor si dansii…

  2. De ce aruncati cu noroi chiar in orice si anulati orice merite ale fostei echipe si ale conducerii?Chiar totul a fost de anulat?Nu se putea continua de unde au ramas ei?La meciurile de handbal ale SMD suporterii au venit pana la ultimul meci neconditionat.
    Aceasta fractura s-a creat artificial si intentionat de noua conducere a echipei CSSM.Lor totul le miroase din ceea ce a fost.
    Bogdan Voica sa nu uite ca daca nu venea la Bacau unde a gasit intelegere la vechea conducere, un loc bun si cald ,astazi nu mai antrana aceasta echipa si ar fi fost un non name.

  3. Liga prostilor= hai sa ne prefacem ca iubim suporteri ca doar cheltuim banii lor, dar le spunem liga studentilor. O idei plagiata cu nesimtire, dar adaptata la interesul personal.

  4. Sa nu uitam ca suporterul vine la sala neconditionat .fara conditii .ceal mai mare dezamagire a fost doua galerii care se anihilau una pe alta .hai ss fim o sigura voce !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ