Orașul Bacău preia oficial titlu de Capitala Tineretului din România din partea Timișoarei, săptămâna viitoare, pe data de 2 mai iar, către finele săptămânii va avea loc evenimentul de deschidere a manifestărilor în Bacău.

Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică (6-7 mai), strada Mărășești va fi închisă pentru mașini și deschisă pentru oamenii care vin să participe la evenimentele pregătite.

Dintre acestea, cel mai important este Marea Deschidere, care va avea loc pe tot parcursul zilei de 7 mai, în Piața Tricolorului.

PUBLICITATE

Începând cu 10:00 dimineața, se va deschide Târgul de ONG-uri, organizat anual. Fiecare asociație parte a programului își va prezenta comunității domeniul de activitate, în stilul lor orginal. Seara, echipa din spatele programului Bacău-Capitala Tineretului va aduce pe scenă pe cei de la Trupa Feelings, CTC și Golan.

Marea Deschidere este începutul programului organizat sub egida Colorează-ți generația! Calendarul de evenimente promite continuarea tradiției unor proiecte importante ale orașului Bacău, dar și implementarea unor inițiative noi, cu rolul de a transforma orașul într-un spațiu optim de dezvoltare și realizare a tinerilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. ÎNTOTDEAUNA GÂSIM MOTIVE CUM SÂ NU SE ORGANIZEZE CÂTE UN EVENIMENT. NU MOR NICI CONDUCÂTORII AUTO IN CELE DOUÂ ZILE. O SÂ OCOLEASCÂ PE UNDE POT DACÂ VOR. BRAVO ORGANIZATORILOR.

  2. Ar tebui ca in fiecare duminica incepand din luna mai si pana in octombrie, Calea Marasesti pe tronsonul Policlinica Veche si statuia lui Stefan cel Mare sa fie inchisa in folosul cetatenilor ( pietoni, biciclisti, rolleri, skeitari, etc).

  3. NU MOR CONDUCATORII AUTO,,!! CA SE INCHIDE O PORTIUNE DE STRADA,?? CAND NU CIRCULAU DELOC MAI FACEAU COMENTARII,,!!
    SANT DE ACORD CA MACAR LA 2 SAPTAMANI ACEASTA PORTIUNE DE STRADA SA FIE INCHISA,,,,

  4. Oras ,,european” cu gropi, caini, gunoaie, cersetori, blocuri cu pereti exteriori mizerabili, etc. Acesta este orasul pe care-l promoveaza edilii orasului Bacau! Mare rusine sa organizezi astfel de evenimente! Sau poate este mai bine sa vada toata lumea mizeria din Bacau!

LĂSAȚI UN MESAJ