Incepând de astazi, primul magazin Pepco te asteapta in Bacau, la ARENA MALL, la etajul 1. Clientii vor gasi atât imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, cât si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la cele mai mici preturi.

Pepco este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 3000 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 600 de magazine si 4.500 de angajati.

In 2013, PEPCO si-a inceput dezvoltarea internationala cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, iar in 2015 s-au deschis primele magazine in Ungaria si România. PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele lor.

PUBLICITATE

In România, sunt deja peste 60 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ