Vineri, 22 ianuarie, la ora 12, se deschide sezonul de schi in statiunea Slanic Moldova.

“Conditiile de schiat sunt satisfacatoare, stratul de zapada artificiala fiind de maximum 15 cm. Conform procedurilor, au fost verificate toate instalatiile si utilajele din dotare, sunt folosite cele trei tunuri la capacitate maxima, s-a batatorit zapada, astfel încât pârtia sa se poata încadra în parametrii normali pentru schiat. La partea superioara a pârtiei au fost facute delimitari cu sisteme de siguranta pentru a putea fi utilizata zona acoperita cu zapada”, arata Romil Botezatu, directorul Serviciului de Promovare a Turismului din cadrul Consiliului Judetean Bacau.

Administratorii pârtiei ii roaga pe schiori sa respecte regulile de conduita si recomandarile echipelor Salvamont si ale Jandarmeriei Montane.

PUBLICITATE

Pârtia “Nemira”, lunga de 1.414 m si lata de 38 de m, este prevazuta cu telescaun, instalatie de înzapezire artificiala si sistem de iluminat nocturn.

Este o pârtie usoara, având o diferenta de nivel de 240 de metri, si este deosebit de atractiva pentru schiorii amatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ