In prezenta Ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, si a directorului general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România, Catalin Homor, mâine, de la ora 11.00, are loc deschiderea oficiala a lucrarilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacau.

Evenimentul se desfasoara pe DN 11, la iesirea din Bacau, spre Luizi – Calugara, in locul din care au si inceput efectiv lucrarile inca de saptamâna trecuta.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Cata prostie poate sa existe ? Traficul greu, masiv si care darama casele oamenilor este varianta care traverseaza com Letea Veche ! Acesta trebuia inceputa intai. O sa mai dureze 10 ani pana cand va fi gata !

 2. Niste analfabeti politici, asta inseamna politica facuta fara consultarea cetatenilor direct interesati. Stimati oameni politici care cersiti voturile alegatorilor, va dau un sfat, daca vreti sa aveti sprijinul alegatorilor, din cand in cand tineti cont si de opiniile lor. Din aceasta cauza, clasa politica din Romania este considerata corupta, si incompetenta. Va meritati din plin huiduielile si injuraturile

 3. Nu trebuie centură. Întâi sa repare gropile, sa dea gratuitate la pensionari pt transportul in comun, sa reabiliteze centralele de cartier. Ce o sa il mai regretăm pe domnul Stavarache. O sa vedeți.

 4. deja il regretam pe Stavarache…….
  regretam ca ne-a fost primar atata amar de vreme….
  Chiar credeti ca conteaza de unde se incepe??
  oricum lucrarea se va receptiona atunci cand va fi totul gata, nu pe bucati…

 5. @uno
  Ai dreptate, dar sper ca lucrarile sa mearga in paralel, partea de est cu cea de vest a centurii. Oricum, mai importanta e cea de est, care trece prin Letea veche, ca ea descongestioneaza cea mai mare parte a traficului greu, incepand de pe calea Republicii…

 6. Știți că toată organizarea de șantier (baraci, utilaje, ) au fost ridicate din locul unde a fost festivitatea de inaugurare? Eu nu cred că se lucrează cu adevarat. Au fost aduse pentru o inaugurare politică, înaunte de alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ