Sâmbata, 23 aprilie, se deschide ENGLISH HOME in Bacau ARENA MALL, la parter. Magazinul ofera o varietate de produse textile – de la asternuturi pâna la halate – si decoratiuni interioare pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, bai si camere pentru copii.
Produsele English Home reflecta o reinterpretare a stilului britanic in materie de decoratiuni interioare, stil caruia i s-a adaugat o nota romantica. De la bun inceput, din 2008, anul in care brandul a intrat pe piata, misiunea sa a fost de a oferi clientilor preturi accesibile pentru articole de buna calitate.
La ora actuala, retailerul English Home este prezent in Turcia (240 de magazine), Grecia, Polonia, Bulgaria, Ucraina si Georgia (având peste 50 de magazine in aceste tari). 2015 marcheaza intrarea brandulului pe piata din România. Primele magazine au fost deschise in Brasov si Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ