Vineri, 29 mai, Piscinele Gepex se deschid pentru un nou sezon.

În cadrul complexului, veți găsi o piscină pentru adulți (25x20m), o piscină pentru copii (15x20m), jacuzzi cu aero și hidromasaj, apă încălzită și peste 500 de șezlonguri.

Tarifele vor rămâne aceleași ca în sezonul trecut. De luni până vineri, un adult va plăti 15 lei, iar un copil cu înălțimea până la 150 cm, 10 lei.

PUBLICITATE

Sâmbăta și duminica, tariful pentru adulți este de 20 lei, iar pentru copii cu înălțimea până la 150 cm, 15 lei. În toate zilele săptămânii, copiii cu înălțimea până la 100 cm beneficiază de intrare gratuită!

De luni până duminică, începând cu ora 16:00, Piscinele Gepex au pregătit o ofertă, fiind perceput un tarif unic de intrare de 10 lei.

La Piscinele Gepex se pot face și abonamente. Adulții pot alege între un abonament pe 2 săptămâni, de 100 lei și un abonament lunar de 200 lei, iar copiii, între un abonament pe 2 săptămâni, de 80 lei și unul lunar de 160 lei.

Abonamentul este nominal, nu poate fi înstrăinat/împrumutat și asigură un număr nelimitat de intrări pe perioada valabilității lui, plus un șezlong rezervat.

Piscinele Gepex vor fi deschise zilnic între 9:00 și 20:00.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ