Aglomeratie mare, de miercuri, pe Bd. Unirii, intre statuia lui Stefan cel Mare si Colegiul Economic, deoarece se asflateaza strada si se circula doar pe doua benzi. Si va mai fi, macar trei zile, ne informeaza Primaria Bacau. “La sfârsitul acestei saptamâni se vor executa lucrari de asfaltare pe Bulevardul Unirii pâna la sensul giratoriu de la Autogara, tronson care va fi finalizat la mijlocul saptamânii viitoare. Dupa finalizarea acestui tronson se va lucra pe strada 9 Mai, de la Curtea de Apel la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS)”, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt. In cusul lunii iulie, vor fi asfaltate si strazile Alexandru cel Bun, Mihai Viteazul, Nicolae Balcescu si Calea Marasesti, pe tronsonul cuprins intre CJAS si CEC. Lucrarile sunt executate de SC Roman Impex SRL.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bacaul nu inseamna doar centru / cred ca era mai urgent asfalt pe Milcov ori strada e pe circuit off road si nu stiu / iar canalele cand sunt aduse la nivel ex pe str Stadionului intre sala de sport si intersectia cu Milcov / exemple sunt destule dar nu sunt bagate in seama /

LĂSAȚI UN MESAJ