La data de 21 mai a.c., polițiștii din comuna Izvoru Berheciului au fost sesizaţi de un localnic despre faptul că din locuința sa au fost sustrase bunuri , în perioada în care a lipsit din țară.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din verificările efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul respectiv și dintr-o camera a locuinței a fost sustras un motoscuter.

De asemenea, polițiștii au stabilit că motoscuterul sustras este acelaşi cu cel care a fost găsit de patrula de siguranță publică, în noaptea de 19/20 mai a.c., pe DJ 214A, din comuna Izvoru Berhciului, la o distanţă de aproximativ 20 m de staţia de autobuz, în exteriorul părţii carosabile.

PUBLICITATE

În acelaşi loc polițiștii au identificat un bărbat de ani, din comuna Răchitoasa, aflat în stare vădită de ebrietate, angajat la o stânăr din comună.

Bărbatul a recunoscut fapta comisă, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ