Primarul Romeo Stavarache a trimis o epistola bacauanilor. Intr-un plic alb, nesemnat si neinscriptionat, acesta le relateaza oamenilor care sunt prioritatile din acest an, dupa aprobarea bugetului pe 2016.

„Este timpul sa vorbim deschis despre ce se intâmpla in oras, despre proiectele care s-au derulat cu succes, dar si despre nerealizari”, spune primarul la inceputul discursului sau. Edilul promite finalizarea lucrarilor de pe strada Stefan cel Mare, Milcov, Insula de Agrement, se va incheia modernizarea spatiilor verzi si proiectul de schimbare a retelelor de termoficare, care „a creat mult disconfort”, dupa cum spune chiar semnatarul.

Fata de promisiunile ferme din alte scrisori, de aceasta data primarul Stavarache spune „speram ca Spitalul Municipal va fi finalizat in acest an. Lipsa banilor si conditiile economice din România au facut ca acest proiect sa-si prelungeasca perioada de executie”.

PUBLICITATE

Desi candidatura sa nu este confirmata oficial, in partea a doua a scrisorii primarul anunta reabilitarea mai multor strazi, cresterea numarului de burse alocate elevilor, subventii la caldura pentru bacauanii cu venituri sub anumite plafoane, indiferent daca sunt racordati la Thermoenergy sau au centrale proprii, fonduri pentru activitati de tineret, cultura sau sociale. Sunt anuntate lucrari pe bani europeni in cartiere si pe strazile care intra in oras.

„Eu stiu ca in toti acesti ani de munca in administratie, obiectivul meu ca OM dar si ca primar a fost sa fac tot posibilul ca in urma mea sa ramâna ceva”, isi incheie Stavarache scrisoare.

Ramâne de vazut care va fi urmatoarea sa miscare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

 1. Ne-am saturat de promisiuni.In afara de a minti si fura mai stie si altceva?Numai prostii il mai voteaza.Nu se vede mare lucru nimic care sa ne aminteasca de dansul.Mai bine ar sta in banca lui.Sa mai vina altii care vor face ceva ptr.noi.

 2. Daca in acel plic se gasea demisia si scuzele de rigoare adresate fiecariu bacauan pentru dezastruoasa lui gospodarire a orasului mi se parea un gest cit de cit onorabil. Poate ca gestul ar fi fost tardiv dar era un gest de recunoastere a esecului sau……pe cind asa cu ce ne onoreaza stimabilul demonstreaza ca este doar un colivar politic cu un sfirsit lamentabil.

 3. Cred ca 80 % din locuitorii Bacaului se intreaba : cand scapam de hotul asta si cati ani de puscarie va face !! In 3 mandate nu a facut decat sa fure ! RUSINE !!!

 4. multumim pentru cate s-au facut in Bacau in perioada D-lui Primar Stavarache , cate s-au facut in Bacau in perioada altor primari , hai sa nu fim subiectivi , daca erau motive intemeiate nu era inca Primar , eu cred in nevinovatia lui , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si noua la fel .

 5. multumim pentru cate s-au facut in Bacau in perioada D-lui Primar Stavarache , cate s-au facut in Bacau in perioada altor primari ??, hai sa nu fim subiectivi , daca erau motive intemeiate nu era inca Primar , eu cred in nevinovatia lui , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si noua la fel .

 6. Cum puteți să mai aveți încredere într-un primar CAMPION LA TRASEISM POLITIC, un PENAL, un MINCINOS ȘI AROGANT. Chiar nu vedeți DEZASTRUL din Bacău, JEGUL de la tot pasul, investițiile ratate pe bandă rulantă, atribuirea de fonduri pe criterii de GASCĂ ( a se vedea fondurile alocate de-a lungul timpului la ȘCOLI). Se mai dă și MARE POCĂIT, la fel ca VICII din echipa lui de DEMAGOGI si SFORARI. Să- l dea în gât pe DRAGOȘ LUCHIAN, dacă este atât de corect cum spune. Dacă nu, să se retragă la vreo MĂNĂSTIRE apropiată sufletului său păcătos!!!

 7. bacaul se va prabusi cat de curand in ritmul asta!stavarake trebuie sa plece cat mai repede posibil din functia de primar!ori el isi pregateste terenul pentru un nou mandat. oameni buni nu mai fiti naivi, a venit vremea sa-i spunem un NU hotarat acestui stavarake!e vremea sa ne lase in pace!

 8. Stimabile si onorabile ROMEO…..
  Nu vrei sa ne spui cate COMISIOANE ai luat???!!!,cate LICITATII ai trucat ca sa castige
  Rudele dvs.din Botosani si Suceava???~~~Intradevar daca esti cinstit spune cat a FURAT
  si vicele Luchian, ca sa mergeti in tandem.
  Sant curios de ce a-ti transferat Dosarul dvs,.la ALBA IULIA???!!!!.
  Daca traia nenea Iancu avea sa scrie o 100 de scrisori??? dar dvs . chiar vreti sa-l imitati pe
  Agamita Dandanache,,.>>>dar uite ca mai sunt fraieri{gen mirel luca}, care vai va voteaza din
  Nou, ca sante-ti un OM CINSTIT????!!!! DE CE nu va depuneti CANDIDATURA,ca independent???!!!!! aveti sanse pina se judeca dosarul de la Alba Iulia????!!!!

 9. Din pacate , nu avem pe cine alege . Sa speram ca apare o,,figura” noua , una de care sa putem spune ca-i de-al nostru. Necula , Luchian , Scripat , e cu noi?NICIODATA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ