In cadrul proiectului educational „Pamântul, prietenul si casa mea”, elevii de la clasele de gimnaziu din Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Lespezi impreuna cu cadrele didactice coordonatoare au finalizat cu entuziasm si bucurie excursia tematica de informare si documentare de pe Valea Prahovei.

Sub directa indrumare a prof. director Anamaria Domnina Ginju, a prof. de geografie Radu Constantin Cutic, a responsabilului comisiei „Om si societate”, prof. de istorie Eduard Pavel, dar si a prof. de limba franceza Ramona Andreea Ciupeanu, elevii claselor V-VIII au vizitat monumente istorice si frumuseti ale peisajului din Brasov, Poiana Brasov, pestera Valea Cetatii, cetatea Râsnov, castelul Bran, Palatul Peles, Tâmpa-Belvedere, Biserica Neagra, Piata Sfatului din Brasov.

Elevii au constientizat rolul naturii in viata noastra si cât de important este sa incredintam urmasilor nostri un mediu curat si sanatos.

PUBLICITATE

Initiator proiect,
Prof. de geografie, Radu Constantin Cutic


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ