Investiția pentru care s-a luptat Diana Albu, primărița din Poduri, a fost finalizată. Școala „Gen. Nicolae Șova” are acum grupuri sanitare moderne, în care elevilor nu le este nici frică, nici silă să intre.

Investiția a costat 325.000 lei și a fost începută în primăvara 2016. În mandatul Guvernului Ponta, când Diana Albu era viceprimar, comuna Poduri a primit zece miliarde de lei vechi la rectificare, sumă destinată investiției de la Școala „Gen. Nicola Șova” și reabilitării unor drumuri.

Aleșii locali ar fi vrut ca toți banii să meargă la drumuri, dar Diana Albu s-a luptat pentru a moderniza școala. Se vor face și drumurile din Prohozești: banii există, nu au fost cheltuiți, dosarul de autorizare e gata, iar în primăvară, când se va îndrepta vremea, vor începe lucrările.

Primărița spune că investiția nu e o minune, ci un lucru normal pentru secolul 21. Școala din Poduri are, acum, două grupuri sanitare pentru elevi, unul pentru profesori, unul adaptat persoanelor cu dizabilități și, alături de acestea, o încăpere în care a fost montată centrala termică.

„Chiar dacă nu e vorba decât despre niște băi, cum zic unii, investiția e foarte importantă pentru cei 500 de copii care învață în această școală. E importantă și pentru comunitate. Aveam niște WC-uri vechi, din 1975, care ne trăgeau în jos la fiecare autorizare și ne făceau de rușine la fiecare eveniment”.
– Diana Albu, primarul comunei Poduri


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

      • Bai distonocalm, un proiect nu se starteaza si nu se implementeaza in cateva luni. Doamna primar a gasit proiectul in faza terminala-tu stii doar avizele cat dureaza?Da, fostul primar a facut toata treaba. Dar cand trebuie sa ne laudam, ne laudam!

LĂSAȚI UN MESAJ