Școala de vară a micului naturalist

  Școala de Vară a micului naturalist, ediția a III a, este un proiect adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7-14 ani și își propune atragerea acestora către instituția muzeală prin implicarea lor în activități instructive și recreative specifice vârstei, caracteristice petrecerii timpului liber într-un mod util.

  Proiectul include activități teoretice și practice organizate în cadrul unor ateliere de lucru pe teme de cunoaștere a mediului înconjurător și a diversității lumii vii. Astfel, copiii au oportunitatea de a consolida cunoştinţele dobândite în timpul școlii la disciplinele de cunoașterea mediului/biologie într-o atmosferă
  nonformală, recreativă.  Proiectul educațional se va desfășura în perioada 19-21 iulie 2022, la sediul Muzeului de Științele Naturii Bacău din Parcul Cancicov, strada Aleea Parcului, nr. 9.
  În această perioadă, activitățile se vor desfășura zilnic între orele 10.00 – 13.00. Înscrierile se vor face pentru fiecare atelier în funcție de opțiune. Tariful de participare este de 20 lei/copil/zi. Înscrierile se fac până la data de 15 iulie 2022, la telefon 0234/512006.

  Școala de Vară a micului naturalist, ediția a III – a este organizată în 3 ateliere de lucru (Universul Plantelor, Regnul animal – trecut și prezent, ECO-Creativ), cu următoarele activități:

  Ziua 1 – 19.07.2022: Universul plantelor – „Ierburi miraculoase”, „Ierbare tematice”, „Despre grădini”, „Limbajul și semnificația florilor”.

  Ziua 2 – 20.07.2022: Regnul animal – trecut și prezent, „Animale nevertebrate și vertebrate din prezent”, „Evoluția continentelor de-a lungul erelor geologice”, „Descoperă exponatul!”

  Ziua 3 – 21.07.2022: ECO-CREATIV – „Atelier handmade din materiale naturale și reutilizabile”, „Despre reciclarea deșeurilor„.

  Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
  PUBLICITATE