La Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun” a debutat un Proiect Erasmus A, intitulat „Bien dans ma peau, bien dans ma tête, bien dans mon avenir” la care participa profesori coordonatori din alte patru tari : Irlanda, Franta, Spania si Germania. Un punct interesant pe lista de activitati este realizarea unei microintreprinderi.

„Pentru noi, la nivel de gimnaziu este un concept nou, practic este o premiera. Activitatile de realizare de microintreprinderi se practica la liceele vocationale. In acest sens, vom avea un curs de formare, cum sa ajutam copiii sa gestioneze aceste microintreprinderi”, a declarat prof. Sofica Elena Dumitrascu, coordonator de proiect.

Proiectul a inceput joi, 19 mai, si se va derula pâna miercuri, 25 mai, timp in care oaspetii din cele patru tari vor vizita orasul nostru, dar vor beneficia si de o excursie in zona Brasov, unde vor vizita castelele Bran, Râsnov si Peles.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ