Un grup de profesori de la Facultatea de Educatie, Universitatea din Pretoria, Africa de Sud, ce sunt implicati in activitati de mobilitate finantate prin Programul Erasmus A, se afla in aceasta perioada in Bacau si deruleaza un proiect de colaborare ce vizeaza identificarea oportunitatilor de cooperare intre cadrele didactice dintre cele doua tari.

Astfel, miercuri, 25 mai, delegatia profesorilor sud-africani compusa din lectorul superior Jeanine Mwambakana si lector Mofolo Mbokane Batseba au facut o vizita la Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun” unde au asistat la ore de matematica si au avut intrevederi cu profesorii scolii bacauane, desfasurând astfel un schimb de experienta si impresii.

„Ne-a placut sistemul de aici, modul de predare, interactiunea dintre elevi si profesor. „Este grozav la dvs. Suntem pentru prima data aici si ne-au placut oamenii, ne-a placut mâncare…

Din pacate am stat cam putin. Cred ca ne-ar placea sa stam vreo sase luni in România”, au declarat oaspetele din Africa de Sud dupa vizita la Scoala „Alexandru cel Bun”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ