Dubla reusita pentru Scoala Gimnaziala “Alexandru Ioan Cuza” la faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la tetratlon.

“Cuza” a reusit sa-si adjudece titlul de campioana judeteana la gimnaziu atât la feminin, unde a totalizat 6864 puncte, devansând Scoala “Grigore Tabacaru” Hemeiusi (5971 p.), Sc. “Al. Safran” (5642 p.), Sc. “Mihai Dragan” (4573 p.) si Sc. nr.1 Rosiori (3819p.), cât si la masculin, unde, cu 6535 puncte, a fost urmata de Sc. “Letea Veche” (4451p.), Colegiul National “Dimitrie Cantemir” Onesti (4404 p.), Sc. “Mihai Dragan” (4094p.) si Sc. “Al. Safran” (3453p.).

“Sc. Al. I Cuza” (profesor coordonator Constantin Paduraru) a fost reprezentata la feminin de echipa compusa din Raluca Fântâna, Lorena Damian, Antonia Mazilu, Denisa Andries si Iuliana Cocu, iar la masculin de: Rares Paulet, Razvan Puscuta, Marian Tufa, Mihai Cârlan si Alexandru Brezan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ