Fotbal, Liga a II-a/ Sport Club Bacau isi doreste revansa in meciul de sâmbata, cu Farul, din startul returului

Vinerea trecuta, in ultima etapa din turul play-off-ului, Farul Constanta s-a prezentat pe “Letea” sub semnul schimbarilor. Incepând cu banca tehnica, acolo unde Ion Barbu a luat locul lui Ilie Stan si incheiind cu linia de atac, revigorata de reprimirea in lot a lui Patulea.

Rezultatul s-a vazut: cu un tonus nou, Farul s-a impus cu 5-1, Patulea inscriind primele doua goluri ale “marinarilor”. Sâmbata, Sport Club Bacau are prilejul de a-si lua revansa, primul meci din retur fiind chiar cel contra Farului, la Constanta.

PUBLICITATE

De data aceasta, este timpul ca bacauanii sa schimbe foaia. De altfel, imediat dupa esecul de saptamâna trecuta, antrenorul SC-ului, Cristi Popovici a precizat: “Trebuie sa modificam unele lucruri in evolutia noastra daca vrem sa ne luam revansa la Constanta”. Ieri, la reluarea pregatirilor dupa mini-vacanta jucatorilor acordata de Paste, tehnicianul bacauanilor si-a mentinut discursul. “Exista mai multe lucruri care trebuie schimbate.

Inainte de toate, nu avem voie sa mai gresim asa cum am facut-o vinerea trecuta. Practic, din cele cinci goluri primite, patru au fost facute cadou de apararea noastra”, a declarat Popovici, facând referire la “dubla” lui Patulea si la reusitele lui Valentin Munteanu si Chitu, venite pe fondul erorilor comise de Masella, Ureche si Ursu.

Schimbarile nu se rezuma doar la eliminarea erorilor din aparare. Popovici ia in calcul si trecerea la un alt sistem de joc (“exista varianta sa jucam cu trei fundasi, asa cum am facut-o si in partida câstigata cu 3-1 la Constanta, in returul sezonului regulat”), dar vizeaza si unele modificari de componenta: “Sigur vor aparea schimbari in primul 11. Din pacate, banca noastra nu este una foarte lunga, ceea ce m-a obligat sa ma invârt, mai mereu, in jurul acelorasi 12-13 jucatori.

E clar, insa, ca sâmbata, contra Farului, voi opera unele modificari in echipa de start”. Ramâne de vazut daca ele vor avea acelasi efect ca si in cazul “marinarilor”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ