Joi 1 Septembrie 2016 – Sala Voievozilor de la Palatul Culturii, Iasi. SCC Services România, subsidiara a companiei britanice SCC, cel mai puternic furnizor independent de solutii IT din Europa, a aniversat intr-un cadru festiv, 10 ani de activitate in România.

Printre participantii la receptia organizata de companie, s-au numarat oficialitati locale, reprezentanti ai mediului academic, precum si Excelenta Sa D-l Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei in Romania, însotit de primarul orasului Cernauti, dl. Oleksii Kaspruk. Receptia a însemnat si un excelent prilej de networking, alaturând membri ai mediului de business iesean si bacauan.

Punctul de interes al evenimentului a constat in interviul live acordat de Sir Peter Rigby, fondatorul si CEO-ul Rigby Group PLC, consortiul de firme britanic din care face parte si SCC. Intr-un interviu moderat de jurnalistul Lucian Mândruta, Sir Peter Rigby a împartasit cu cei prezenti, viziunea lui despre viitorul IT-ului in Romania si despre contextul economic european in lumina recentului vot pentru Brexit.

PUBLICITATE

Doamna Adina Tapalaga, Director General al SCC Services Romania a declarat:

«Astazi suntem o parte integranta a SCC, divizia de tehnologie a Rigby Group si, la cei aproape 1000 de angajati, nu mai suntem demult ‘copilul rasfatat’ al grupului ci ne-am transformat in ‘tânarul adult’ pe care se poate conta si care pune serios umarul alaturi de ceilalti membri ai marii familii SCC la furnizarea unor servicii IT de cea mai buna calitate. Misiunea SCC este si va ramane aceea de a face ca IT-ul sa functioneze pentru clientii nostri îmbunatatind modul in care fac afaceri, dezvoltând cu acestia relatii de parteneriat care sa adauge valoare pe termen lung business-ului lor.”

Scc - 10 Ani in Romania 523

SCC Services Romania este subsidiara locala a SCC, cel mai mare furnizor independent de servicii IT din Europa. Grupul are un istoric de 40 de ani si peste 6000 de angajati in Marea Britanie, Franta, Spania si Romania. In România activitatea a început in 2006, si s-a ajuns in prezent la peste 1000 de angajati in cele doua centre din Bacau si din Iasi, ce furnizeaza servicii IT pentru clientii din 75 de tari la nivel mondial. SCC este divizia de tehnologie a Rigby Group PLC, un grup de companii multinationale, cu afaceri in IT, aviatie, industria hoteliera si investitii financiare.

Investitia initiala pentru deschiderea sediului din Iasi a depasit 1 milion de euro, pentru ca in urmatorii 10 ani de activitate, valoarea totala a investitiilor in Iasi si in Bacau sa depaseasca 10 milioane de euro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ