1 martie 2024
Top StoryScandal la Politia Animalelor: Comisar demis pentru ca a devenit vedeta

Scandal la Politia Animalelor: Comisar demis pentru ca a devenit vedeta

Operatiunea de salvare a pisicii de la Targu Ocna s-a incheiat cu bine pentru animal si tragic pentru salvator: comisarul sef Elena Sava a fost exclusa din randurile Comisariatului pentru Societatea Civila (Politia Animalelor).

Elena Sava a devenit cunoscuta in scurt timp drept persoana care a salvat pisica maltratata de la Targu Ocna. Reamintim ca saptamana trecuta, un clip care prezenta o fetita care chinuia o pisica a scandalizat Internetul. Fata de valul de proteste care au insotit petitia prin care se cerea salvarea pisicii, mai multi voluntari de la organizatii de protectia animalelor si de la Politia Animalelor au mers la fata locului sa salveze animalul.

savaImaginile cu Elena Sava tinand in brate pisica au facut inconjurul lumii, determinandu-i pe sefii de la Politia Animalelor sa decida excluderea din organizatie. Decizia a fost afisata pe pagina de Facebook a Politiei Animalelor Bacau:

Avand in vedere abaterile disciplinare savarsite de Dna SAVA ELENA, in raport cu prevederile si dispozitiile actelor normative prevazute de Statutul institutiei noastre, de Regulamentul Intern, Regulamentul de organizare si functionare si a Regulamentului de ordine interioara ce le detinem, in raport cu actele normative in acest sens, incepand cu data de 31 Ianuarie 2014, a fost exclusa ca “membru activ” din randurile CSCIJ Bacau.

Cu acest prilej, i s-a ridicat Legitimatia de serviciu atribuita de institutia noastra, dreptul de a mai folosi uniforma cu insemnele si incriptiile CSC si Politia Animalelor Bacau cat si dreptul de a mai purta dialoguri cu institutiile statului, persoane juridice publice sau de drept privat cat si cu membrii societatii civile romanesti, in numele si pentru institutia noastra.
Va multumim pentru intelegere.

Dispune si Semneaza Cms. Sef al Jud. Bacau – Prof.Cons.Jr. Herciu Marinel

Fata de reactia userilor in fata acestei vesti, a fost postata si o explicatie:

Pe dna Sava, ca si delegat dintr-o alta directie, a interesat-o doar imaginea, prin materialele filmate si facute public, folosindu-se de aceasta institutie pentru a se face cunoscuta ca si reprezentant legal al Cartelului Civic, fara sa o intereseze prea mult faptul ca, parteneriatele si protocoalele de colaborare cu institutiile statului, precum cel cu IPJ Bacau, precum cel cu DSV Bacau si multe altele, trebuiesc respectate

Decizia de excludere a venit la putin timp dupa aparitia unei pagini de Facebook intitulata Respect Eleva Sava, si care a adunat peste 1000 de abonati in doar doua zile.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri