In toate comunele si orasele care sunt racordate la reteaua administrata de Compania Regionala de Apa Bacau (CRAB) si sunt membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Bacau, tarifele pentru serviciile de alimentare cu apa si de canalizare vor scadea de la 1 ianuarie 2016.

Cauza este scaderea TVA. Astfel, la apa potabila TVA va fi de 9%, iar tariful va scadea de la 4,30 lei/metru cub la 3,78 lei/mc.

La canalizare, TVA va scadea la 20%, iar tariful, de la 3,19 lei/mc la 3,08 lei/mc. Alesii judetului au aprobat aceasta masura fara obiectii.

PUBLICITATE

Singura intrebare adresata managerului CRAB, Razvan Gaina, a vizat influenta modificarii tarifului asupra bugetului companiei. “Având in vedere ca TVA merge la stat, nu va exista o influenta negativa asupra veniturilor CRAB”, a explicat Razvan Gaina.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ