Sport Club Bacau va bifa astazi un nou joc de verificare, al doilea din inter-sezon. Si primul contra unei viitoare adversare din campionatul ligii secunde. De la ora 17.00, bacauanii vor evolua pe terenul Ceahlaului Piatra Neamt, echipa care l-a dorit in aceasta vara pe antrenorul SC-ului, Cristi Popovici.

“Dincolo de faptul ca si la Ceahlaul exista foarte multe incertitudini, nu puteam parasi Bacaul la greu. Am decis sa ramân lânga echipa cel putin pâna in iarna, cu speranta ca lucrurile vor continua pe un trend pozitiv in 2016”, a declarat Popovici, care nu va deplasa intreg lotul de jucatori pentru testul de azi, de sub Pietricica:

“Cu siguranta ca nu voi mai proceda ca la precedentul amical, câstigat cu 2-1 contra Romanului, atunci când am mizat in repriza secunda mai mult pe juniori. In jocul de la Piatra, cu Ceahlaul, voi apela la jucatori care sa faca fata adversarului. OK, suntem in plin stagiu de pregatire centralizata, cu câte doua antrenamente pe zi, inclusiv unul in dimineata partidei, dar astept ca jucatorii ramasi in lot sa se apropie de ceea ce au jucat sezonul trecut, in timp ce nou venitii trebuie sa-mi demonstreze ca pot conta pe ei”.

Chiar daca situatia financiara a clubului nu este una roza, Cristi Popovici inca mai asteapta intariri la nivelul lotului. Cu atât mai mult cu cât cele opt plecari de jucatori si-au gasit contraponderea doar in venirea unor juniori. “Suntem in discutii cu doi jucatori, insa ramâne de vazut cum se vor finaliza aceste tratative. Eu imi doresc sa ne intarim, insa, daca nu se va putea, vom continua cu ce avem”, a spus tehnicianul bacauan.

De partea cealalta, Ceahlaul, a carei conducere tehnica a fost incredintata lui Costel Ilie, a inceput seria amicalelor cu stângul, remizând la finalul saptamânii trecute, 2-2, cu divizionara C Cetatea Târgu-Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. SC Bacau face deplasarea la Piatra Neamt cu banii luati de la gura fotbalistilor care au renuntat la contracte. Cine crede minciuna asta? Nimeni. I-au pus sa semneze de forma si le-au dat banii pe luan iunie si iulie din bani de la primarie? Nu suna altceva? Management privat cu bani publici. autoritatile locale nu vad ce mizeri fac. Jucatorii care am plecat sau au plecat de ce nu si-au lua banii?

  2. Bun rezultat danutzu. Daca tinem cont ca si noi avem lot slab. Dar e important ca nu ne-am facut de ras. Totusi ceahlaul credeau ca va fii usor cu noi. Ceahlaul sta totusi mai bine ca lot. Au si cativa jucatorii de liga. 1

LĂSAȚI UN MESAJ