Polițiștii au prins în flagrant un tânăr, care forța sistemul de siguranță al unui tonomat de cafea, pentru a sustrage bani. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în urma unei sesizări prin 112, polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 18 ani, din comuna Săucești, în timp ce tăia cu un flex sistemul de siguranță al unui automat de cafea amplasat în fața unui magazin din Bacău, cu scopul de a sustrage bani.

La vederea echipajului tânărul a fugit de la fața locului în a fost prins imediat de către polițiști și condus la sediul Secției 2 Poliție Bacău în vederea cercetărilor.

PUBLICITATE

A fost identificată persoană vătămată, care urmează să comunice valoarea prejudiciului.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că în perioada 01-16 ianuarie a.c., prin acelaşi mod, tânărul în cauză ar fi sustras cutiile cu bani și mecanisme electronice din alte două tonomate ale persoanei vătămate, fapte care nu au fost sesizate organelor de poliţie.

Pe timpul cercetărilor au fost descoperite şi restituite părţii vătămate cutiile de bani şi mecanismele electronice sustrase, anterior datei constatării infracţiunii flagrante.

Faţă de tânărul în cauză s-a luat măsura reșinerii pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ