Cateva zeci de sateni din comuna bacauana Sarata au protestat, astazi, in fata sediului Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului fata de decizia de a li se schimba preotul din localitate.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. ii doare undeva pe cei care iau astfel de decizii. pentru ei conteaza doar ca nu a facut norma de vanzare lumanari. ca e omul duhovnicul unor familii, ca e un reper in mica societate din jurul bisericii respective…ei na. ei se urca in audi a8 si merg mai departe spre urmatoarea comunitate unde au de mazilit pacatosul care nu a cotizat suficient la sistemul putred. Rusine!!!

  2. În fruntea BOR srl sunt doar ATEI!
    Singura solutie este ruperea BOR si curatarea clerului de mafia de la varf.
    AVEREA ACESTOR NABABI DIN FRUNTEA BOR TREBUIE ANALIZATA LA SANGE.

  3. Parintele spune adevarul. A fost mutat pt ca nu si-a facut cota de lumanari. Ceea ce nu spune este si motivul pt care nu stia facut cota. Pt ca in loc sa vanda lumanari de la episcopie, impreuna cu alti preoti din Bacau au facut un grup in care comercializau lumanari contrafacute. Daca in cazul lumanarilor de la episcopie din valoarea de 1 leu cat costa, 50 banu merg la episcopie, 50 bani raman la parohie, ei ce faceau? Vindeau lumanari contrafacute, fara acte si astfel toti banii intrau in contul preotilor. Nu in contul Bisericii cum trebuia. Asta este adevaratul motiv pt care au fost mutati. Si au fost prinsi nu o data. ci de doua ori. Prima data au fost amendati apoi mutati. Ceea ce mie mi se pare putin avand in vedere ca isi furau propria Biserica.

LĂSAȚI UN MESAJ