E o caldura de-ti vine sa sari in apa! Mai ales daca in joc sunt puse si premiile Cupei Delfin la sarituri in apa. Ajunsa la cea de-a treia editie, competitia organizata de Asociatia Delfin 2012 in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Bacau se va derula la finalul acestei saptamâni, la Bazinul Olimpic de Inot.

Spre deosebire de editiile anterioare, intrecerile de anul acestea vor reuni la start in intregime sportivi din Bacau, legitimati la SCM si CS Stiinta Municipal. Concurentii, in numar de 50, vor acoperi categoriile de vârsta cuprinse intre anii de nastere 2003 si 2010.

“Competitia are ca scop principal pregatirea juniorilor C si D pentru Campionatul National ce va avea loc weekendul urmator in Bacau. Dorim sa verificam nivelul sportivilor inaintea Nationalelor, mai ales ca ei nu au beneficiat de niciun concurs in acest sezon.

PUBLICITATE

In ceea ce-i priveste pe sportivii mai mici ca vârsta, pentru ei, Cupa Delfin este un stimulent”, a declarat antrenoarea Anisoara Sufariu, care este si principala organizatoare a competitiei ce va incepe vineri, in Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. O competitie care are un buget de patru ori mai mare decat cheltuie. Cat plateste asociatia asta chiria pe bazin la Primarie? Ce rezultate are antrenorul?

LĂSAȚI UN MESAJ