Catalin Cozma si Mara Aiacoboae nu au avut adversari la Nationale. Foto: Ioan Bisca

Final de sezon in forta pentru sectia de sarituri in apa a SCM Bacau. La Nationalele pentru Seniori si Juniori A si B desfasurate weekendul trecut, la Bucuresti, saritorii bacauani si-au reconfirmat suprematia, dominând cu autoritate intrecerile.

Iata rezultatele inregistrate de bacauani:

Catalin Cozma (antrenor Adrian Gavriliu)/ Seniori- locul 1 la trambulina 1 m, trambulina 3 m, sincron trambulina 3 m mixt si echipe. Locul 2 la sincron trambulina 3 m masculin.
Mara Aiacoboae (antrenor Mihaela Neagu)/ Senioare-locul 1 la trambulina 1m, locul 1 la trambulina 3m, locul 1 la trambulina 3m sincron mixt, locul 1 la echipe.
Alin Rontu (antrenor Adrian Gavriliu)/ Juniori B- locul 1 la platforma, locul 3 la trambulkina 3 m si locul 3 la trambulina 1m.
Ioana Baltaret (antrenor Mihaela Neagu)/ Junioare B- locul la platforma, locul 3 la trambulina 3m si locul 3 la trambulina 1m.
Cosmin Hongu (antrenor Mihaela Neagu)/ Juniori B- locul 3 la platforma, locul 3 la sincron trambulina 3m.

PUBLICITATE

Cozma Catalin si Mara Aiacoboae nu au participat la proba de platforma, ei resimtind oboseala acumulata la Mondialele de Seniori, in timp ce Ruxandra Munteanu a absentat la Nationale din cauza operatiei de apendicita.

“Pentru sectia noastra nu a fost un an rau, având in vedere atât rezultatele de la Nationalele de Seniori si Juniori A si B, cât si cele obtinute pe plan extern”, a declarat coordonatorul sectiei de sarituri in apa, Adrian Gavriliu, facând referire la bronzul obtinut de Alin Rontu la Europenele de Juniori B (prima medalie la masculin pentru România dupa o pauza de 15 ani),la locul 6 obtinut la Europenele de Seniori in proba de echipe, prin cuplul Cozma- Aiacoboae si la locul 11 de la Mondiale in proba de sincron mixt inregistrat de aceeasi pereche. “Daca la Seniori si Juniori mari, Bacaul ramâne «fruncea» si reprezinta România peste hotare, in schimb la copii avem unele lacune. Vom purta discutii in acest sens cu directorul clubului, Relu Auras, pentru a gasi solutiile de a ne apara blazonul si la categoriile de copii”, a concluzionat Adrian Gavriliu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ