Un concurs dupa altul. La o saptamâna dupa ce a fost gazda celei de-a treia editii a Cupei Delfin, Bazinul Olimpic de Inot din Bacau isi deschide portile pentru o alta competitie de sarituri in apa rezervata categoriilor mici de vârsta.

Astfel, in acest week-end, in Bacau va avea loc Campionatul National de sarituri in apa pentru juniorii C si D. Nationalele vor reuni aproximativ 60 de saritori legitimati la cluburi din Bacau, Bucuresti si Sibiu.

Gazdele de la SCM Bacau se vor prezenta in concurs cu urmatorii sportivi: Raluca Manea, Andreea Dorobat, Stefan Chitic (toti antrenati de Mihaela Neagu), Emanuel Miclaus, Tudor Mazilu (antrenoare Anisoara Sufariu), David Gherase (antrenoare Clara Gherase) si Doru Daniel (antrenor Adrian Gavriliu).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sportivii: Raluca Manea 2004,Andreea Dorobat 2004,Coman Diana 2005..concurenti la categoria Jun.D, Miclaus Emanuel 2003,Chitic Stefan 2003 concurenti la categoria Jun C…Clubul SCM BACAU,antrenor .Neagu Mihaela.

LĂSAȚI UN MESAJ