Bilant modest pentru SCM Bacau la Campionatele Nationale rezervate Juniorilor C si D la sarituri in apa.

In ciuda cartii de vizita demne de tot respectul pe care o detine sectia clubului si a faptului ca Nationalele s-au desfasurat chiar in Bacau, juniorii SCM nu au reusit sa câstige decât cinci medalii, dintre care niciuna de aur.

La feminin, singura medalie a revenit Andreei Dorobat, sportiva antrenata de Mihaela Neagu cucerind argintul la trambulina 3 metri Junioare D.

PUBLICITATE

La baieti, Stefan Chitic si Emanuel Miclaus (ambii antrenati de Mihaela Neagu) au obtinut doua locuri doi la trambulina 1 metru si trambulina 3 metri Juniori C, respectiv un loc 3 la platforma Juniori C, iar Doru Daniel (antrenor Adrian Gavriliu) a luat bronzul la trambulina 3m Juniori D.

“Trebuie sa admit ca stam foarte, foarte prost. Nu mi se pare normal ca patru antrenori sa cucerim cinci medalii cu patru sportivi la un astfel de concurs”, a declarat coordonatorul sectiei de sarituri in apa a SCM Bacau, Adrian Gavriliu, care a adaugat:

“Fara nicio rautate, precizez ca ar fi normal ca la juniorii mici, rezultatele sa vina de la sportivii antrenati de Anisoara Sufariu si Clara Gherase. Din pacate, lucrurile nu stau asa si trebuie facut ceva in acest sens, altfel, schimbul de mâine va fi pus in pericol”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ